Over mij

Mijn naam is Barbara Goosens. Door mijn 27 jaar ervaring op het gebied van grimeren en beauty make-up ben ik in staat een goed en gevarieerd lesprogramma samen te stellen.
Niet alleen Face Paint (of te wel schminken), maar ook theatergrime, special effects en visagie komen aan de orde. Ik leer je de basistechnieken op een duidelijke en doeltreffende manier. 

Barbara Goosens

Naast de reguliere lessen organiseer ik workshops voor jong en oud. Ook geef ik persoonlijk advies in een volledig ingerichte professionele make-up studio.

Mijn team en ik zijn in te huren om te grimeren, schminken en/of les te geven op locatie, zoals scholen, beurzen en bedrijven.

Moeilijke grimeerklussen vind ik een uitdaging. Het is mijn wens om iedereen een onvergetelijk moment vol verbazing over hun eigen kunnen mee te geven.

Samen met mijn team van verschillende visagistes, kapsters en nagelstylistes wordt elke activiteit weer verrassend goed!

 
 

Producten

Omdat ik kwaliteit belangrijk vind, werk ik alleen met professionele producten van gerenommeerde fabrikanten. Hiermee kunnen we elke make-up en grimeersessie tot een goed en mooi einde brengen.

Het resultaat is verbluffend! 

Alle producten waar we mee werken zijn ook bij ons verkrijgbaar. Ben je geïnspireerd geraakt, kom dan langs en bestel je materiaal!