Over mij

Door mijn meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van grimeren en beauty make-up ben ik, Barbara Goosens, in staat een goed gevarieerd lesprogramma samen te stellen.
Niet alleen Face Paint (of te wel schminken), maar ook Theatergrime, Special Effects en Visagie komen aan de orde. Ik leer je de basistechnieken, tips en trucs op een duidelijke en doeltreffende manier. 

Barbara Goosens
Ik werk al lange tijd samen met cosmetica-leverancier 'Grimas'. Omdat zij kwalitatief goede producten leveren wordt in de lessen voornamelijk met dit merk gewerkt.

De workshops zijn voor jong en oud. Daarnaast geef ik persoonlijk advies in een volledig ingerichte professionele make-up studio.

Mijn team en ik zijn in te huren om te grimeren, schminken, fotograferen en/of les te geven op locatie, zoals scholen, beurzen en bedrijven. Moeilijke grimeerklussen vind ik een uitdaging. Ik wil graag iedereen een onvergetelijk moment vol verbazing over hun eigen kunnen mee kunnen geven.

Samen met een geweldig professioneel team kan ik elke situatie aan!

 
 

Producten

Omdat ik kwaliteit belangrijk vind, werk ik alleen met professionele producten van gerenommeerde fabrikanten. Hiermee kunnen we elke make-up en grimeersessie tot een goed en mooi einde brengen.

Het resultaat is verbluffend! 

Alle producten waar we mee werken zijn ook bij ons verkrijgbaar. Ben je geïnspireerd geraakt, kom dan langs en bestel je materiaal!